Den dřevostaveb 2020

Navštivte více než 50 staveb na Dni otevřených dřevostaveb 10. 10. 2020!

Navštivte více než 50 staveb na Dni otevřených dřevostaveb 10. 10. 2020!


Jsme členy asociace ADMD a zveme Vás na 7. ročník akce Den otevřených dřevostaveb, který se bude konat v sobotu 10. 10. 2020 ZDARMA po celé ČR. Navštivte dřevostavby nejen ve Vašem okolí. Můžete se přesvědčit o kvalitní a pečlivé práci certifikovaných dřevostavitelů, získat důležité technické informace a také načerpat inspiraci při výběru svého nového domu.

DOD 2020

V rámci akce Den otevřených dřevostaveb si můžete po celé České republice prohlédnout rozestavěné i dokončené dřevostavby a výrobní závody členů ADMD, kterými jsou stavební firmy s certifikátem Dokument národní kvality. Ten zaručuje vysokou kvalitu staveb od těchto firem. Více než 50 domů si můžete zdarma prohlédnout v sobotu 10. 10. 2020 od 10:00 do 17:00 za přítomnosti odborníků z realizačních firem. Ti budou připraveni zodpovědět veškeré Vaše dotazy týkající se dřevostaveb.

Sledujte facebookovou událost ZDE, kde najdete nejaktuálnější informace a představení všech staveb.

V každém domě budou pro 3 návštěvníky připraveny poukazy na roční předplatné časopisu Dřevo&Stavby, největšího tištěného časopisu zaměřeného na dřevostavby v České republice.

DOD 2020

Co o minulém ročníku řekla jedna z návštěvnic akce, paní Lucie?
„Dřevostavbu bychom si rádi pořídili zejména z důvodu rychlé výstavby., Líbí se mi i pocit bydlení ve dřevě, přestože v těchto nových domech není konstrukce domu přímo vidět. Také mám pocit, že tyto domy jsou ekologičtější než běžné z cihel. Zatím jsem ale v počátku hledání informací, a tak je velmi příjemné, že se můžeme podívat, jak se dřevostavby staví.”

Přijďte se i Vy nechat inspirovat moderními dřevostavbami a podívat se, jak vznikají pod vedením nejkvalitnějších firem v České republice. Akce probíhá za podpory členů ADMD.

Ing. Lenka Trandová
ředitelka ADMD